• Peter Buggenhout: Museum M

  Pin it!

   

  DSC_0005.JPG

   

  Ik was zwaar onder de indruk van deze tentoonstelling in Museum M in Leuven. Vooral de monumentale werken zoals dat op de foto waren echt aangrijpend en indrukwekkend. Alhoewel dit echt abstract werk is, en het zelfs de bedoeling niet is om er iets in te zien of te herkennen, vond ik dit echt knap. Dit beeld komt uit de groep The Blind Leading the Blind. Het is een heel groot werk dat "onbegrijpelijk" is, net zoals de ons omringende werkelijkheid. Het heeft echter grote impact op de bezoeker.

  Deze tentoonstelling is helaas gedaan, maar als U die naam nog eens ziet voor een expo... doen !

 • Beauty is in the Eye of the beholder

  Pin it!

  Dit is de eerste blogpost van een nieuwe weblog. Het onderwerp ? Alles wat ik mooi vind, en zelfs zo mooi dat ik het met u wil delen. Dat is een weergave van een heel persoonlijke smaak maar ik hoop dat u, de lezer, af en toe aangeraakt wordt door wat ik schrijf en toon. Vind U iets minder mooi ? Wel, dat maakt niet uit, want Beauty is in the Eye of the Beholder :-) .

  Wat betreft boeken excuseer ik me op voorhand. Ik ben een dertigtal jaar geleden begonnen met lezen in het Engels (toen omwille van het aanbod en de prijs) en ben daar nooit meer mee gestopt. Ik ga er echter vanuit dat in de meeste gevallen de vertaling even goed is als het origineel. Mijn excuses daarvoor.

  Lees meer...